Fuego: “Nu m-am transformat în bunul samaritean, dar cred că faptele mele umanitare sunt firești!”

Pentru Paul Surugiu – Fuego vara nu vine cu relaxare și liniște, ci cu o mulțime de proiecte frumoase și speciale, pe care le dăruiește lumii, pentru a face bine. Astfel, după ce a lansat o nouă piesă, dinamică, de vară – AM ÎNCREDERE-N DRAGOSTEA TA – acum pregătește o expoziție eveniment la Constanța, iar în luna august, împreună cu Libertatea, o compilație cu totul specială dedicată verii.
Proiectul său dedicat marilor artiști și tinerelor talente face în continuare bine, iar acum interpretul va face o nouă expoziție în Mamaia, pe 28 iulie, după cea din luna iunie din București. Evenimentul va fi unul deosebit, cu muzică live, invitați de marcă, atmosferă de povestă, pictură și bunăvoință. Paul Surugiu își arată pasiunea pentru pictură și conform declarațiilor sale, toată vara și-o va dedica acestei pasiuni nobile. Expoziția va purta denumirea VITRALII, iar mare parte din fondurile obținute din proiect, vor merge, ca și până acum, pentru ajutorarea artiștilor aflați în situații dificile, dar și pentru sprijinirea tinerilor talentați ai României, care au nevoie de un imbold la început de carieră. Până acum, ART BY FUEGO a făcut peste 50 de fapte speciale și nu se oprește aici.
„Nu m-am transformat în bunul samaritean, dar cred că faptele mele umanitare sunt firești! Nu fac prea mare caz, vreau doar ca pasiunea mea să facă, cu ajutorul oamenilor, mult bine. Vedeți voi, dincolo de altruism, există povești dramatice, destine în prag de final, ori altele la începutul unui parcurs complicat, pe care dacă-l ratează, pierde tot. Personal, văd toată povestea ca un gest frumos față de oamenii care și-au dedicat viața ori și-o vor dedica scenei!
Eu sunt un cântăreț care pictează și a cărui picturi, îmi place să cred, dincolo de valoarea artistică, pe care nu o pot comenta eu, au suflet tocmai pentru că sunt realizate din inspirația și din dorința de face acest proiect să meargă.”
sursa: www.libertatea.ro