Actrița Doina Ghițescu emoționată până la lacrimi în cadrul expoziției „Flori de rouă”! Paul Surugiu a sprijinit-o prin proiectul său „Artă pentru suflet”!

Sunt momente in viata in care lucrurile neplanificate sunt cele care ne ies de minune si vin cu cel mai mare beneficiu asupra noastra si a celor din jur! In fond, viata e o continua improvizație, fara scenariu stabilit, dar cu momente demne de productiile de la Hollywood!
Un astfel de moment a avut loc si la simpozionul FLORI DE ROUA, prima expoziție de pictura a lui Paul Surugiu, ce a avut loc in perioada 1-10 iunie 2016 la Goldart, in cea de a doua zi, cand printre invitați, speakeri, admiratori, critici si colegi s-a numărat si actrița de teatru si film DOINA GHITESCU, o figura spumoasă, cu atitudine si aplomb, care spune lucrurilor pe nume cu mult umor si nonșalantă demonstrând astfel ca umorul o definește si o face una dintre putinele femei capabile sa construiască comedia de situație din orice!
Dar DOINA GHITESCU nu se aștepta la experiența trăită la vernisaj, cand Paul Surugiu, știind ca situația ei nu este îmbucurătoare, in văzul tuturor celor prezenți, anunțând la microfon, a sprijinit-o pe actrița prin acest proiect. Practic, Doina GHITESCU a fost luată prin surprindere si profund emoționată a mulțumit pentru ajutor si pentru faptul ca Paul Surugiu-Fuego, un tânăr muzican cu har, face si altceva cu folos, pictând fragmente de poezie si culoare pe pânza. De asemenea, Doina GHITESCU i-a încurajat pe toți sa-i urmeze exemplul lui Fuego – nu neaparat pentru ca ajuta financiar, cu parte din fondurile obținute in urma comercializării picturilor, ci pentru ca ii pasa de ceilalți, de artisti, de oamenii valoroși si de cei care nu si-au irosit in van viata pana acum!
Doina GHITESCU este actrița de peste 40 de ani, jucând o multime de roluri in teatru si televiziune, fiind totodata si un intelectual rasat!