Adina Sima devine membru de onoare al proiectului Art by Fuego!

Proiectul ART BY FUEGO a premiat până în prezent, cu trofee de excelență, peste 30 de mari personalități ale României, pentru profesionalism, dăruire și o carieră impresionantă. Iată că seara trecută, la Pitești, pe scena teatrului Alexandru Davila, Paul Surugiu-Fuego a realizat un nou moment emoționant oferind trofeul de membru de onoare doamnei ADINA SIMA, mezzosoprana fenomen, originară din Pitești, care și-a dedicat viața profesiei de dascăl în muzică.
Astfel că doamna ADINA SIMA devine membru de onoare al proiectului ART BY FUEGO – ARTĂ PENTRU SUFLET pentru devotamentul din artă, pentru puterea de a se dărui, cu toată ființa sa, pe mai departe, celor ce simt și trăiesc muzica la aceeași intensitate. Regală voce, cu numeroase colaborari remarcabile, cu o voce divină și o tehnica ce provoacă uimire, frumusețea activității sale inspiră, oferă substanță și valoare pe mai departe, fiind un pedagog de seamă, având propria școală în Pitești – “MUSICANDO”.
Divă a emoției, perfecționistă, cu un glas solar ce transmite și dincolo de imagine, reușind să descrie elocvent ideea de putere în muzică. Modestia i-a fost și prieten și dușman, iar atunci când începe să cânte ești de-a dreptul cucerit. Ambiția este cea care a plasat-o pe acel piedestal, încercând să se depășească pe sine și să dovedească tuturor că se poate.
Piteșteancă de seamă, minunata voce, un diamant al artei românești, o valoare incontestabilă, pentru atitudinea demnă, pentru toată uimirea și forța din vocea sa, pentru umanizarea unei femei frumoase dintr-o zonă gravă cu un talent greu de descris, pentru profesionalism și implicare în profesia aceasta dură. După ce a primit trofeul, Adina Sima a cântat în „Gramofonul cu amintiri”, spectacol regizat și jucat de Paul Surugiu o stagiune întreagă, piesa „Mai rămâi și nu pleca” a lui Marcel Dragomir, iar la final sala a fost în delir, aplaudând minute în șir.

sursa: www.facebook.com/artbyfuego