Am continuat mereu, să-i susținem pe tinerii proiectului Art by Fuego! Daria Văcăroiu face în continuate performanță peste granițele țării!

Am continuat mereu, după cum v-am mai zis, să-i urmărim pe tinerii care au și prin intermediul ART BY FUEGO un viitor mai luminos, măcar cu o mică parte. Astfel că toți dintre ei se țin de treabă, fac artă cu simț de răspundere, dorindu-și să devină faimoși, pe propriile puteri, căpătând succesul meritat pe deplin.
Sunt aproape 50 de copii talentați sprijiniți într-un an de zile de ART BY FUEGO!
Printre ei, DARIA VĂCĂROIU, fetița genială, elevă eminentă, care cântă la harpă și cu vocea și care a câștigat concursul VOICE KIDS GERMANIA. Paul, impresionat de calitățile ei, a ajutat-o, de două ori, iar acum Daria confirmă din nou. Ea s-a calificat in semifinalele unui mare festival din Italia – TMF ITALY 2016.
Preselectiile au avut loc in 25 de orase din Italia, in prima etapa si dupa, in 7 orase din Italia, faza a doua. Au fost peste 400 de concurenti din toată Europa si la categoria ei s-au ales doar 20. In cei 20 de semifinalisti mai este o romanca: Alexandra Sirghi!
Clădim ideea că toți cei pe care ART BY FUEGO i-a promovat, apreciat, încurajat și ajutat vor face carieră, vor uimi România și mai apoi lumea și vor reuși, măcar 1%, să schimbe imaginea muzicii românești. Iată mai jos povestea Dariei pe care o puteți regăsi, alături de celelalte talente sprijinite, pe site-ul www.artbyfuego.ro !
http://artbyfuego.ro/art-by-fuego-sprijina-o-tanara-talent…/
http://artbyfuego.ro/daria-cristina-vacaroiu-ii-multumeste…/

sursa: www.facebook.com/artbyfuego
11 noiembrie 2016