„ART BY FUEGO” a pornit de la o PASIUNE și de la DORINȚA DE A AJUTA!, Fan Club Fuego Romania

Nimic nu face un artist mai fericit decât momentul când creează, când își urmează propria cale și când vede că ceea ce creează este pe placul privitorului. Frumosul există în jurul nostru, uneori poate fi observat cu ușurință, dar de cele mai multe ori este ascuns. De aceea trebuie scos la „vedere”, trebuie decriptat, pentru a fi lăsat să strălucească. Sunt locuri în care numai artistul poate pătrunde, lui i s-a dat cheia, el poate deschide și scoate la suprafață poezia îmbrăcată în culoare, spre bucuria celorlalți.

Când există acel feedback între artist și privitor, universul este de partea sa. Iar talentul crește, se dezvoltă pe măsură ce împărtășește creația oamenilor din jur – ei sunt cei care îl inspiră și cei pe care-i inspiră la rândul său. Dar pentru ca să te exprimi fără să te preocupe ceea ce cred ceilalți ai nevoie de o doză de curaj. Așa a fost și în cazul lui Paul Surugiu – Fuego, artist atât de îndrăgit și cunoscut pentru activitatea sa în lumea muzicală. Neobostit în tot ceea ce face, cu o dorință avidă de a se dărui celor din jur, un împătimit iubitor de artă și frumos, de oameni și locurile în care trăiește, Fuego ne-a prezentat, timid, o altă latură artistică a sa – cea de pictor. A făcut-o acum doi ani când, cu teama de-a nu dezamăgi (fiind în esența sa un profesionist în tot ceea ce face), și-a arătat primele lucrări, în public, la primul său vernisaj de pictură – ”FLORI DE ROUĂ”. Reacțiile au fost pozitive, oameni din domeniul artei, critici dar și privitorii obișnuiți, au fost plăcut surprinși de talentul artistului în a expune pe pânză cel mai nobil sentiment: IUBIREA!

Totul a pornit de la o PASIUNE și de la DORINȚA DE A AJUTA. Dragostea pentru pictură a apărut încă din adolescență, atunci când lua primele lectii de pictură în atelierul unui pictor german vestit, în ULM, acolo unde și-a desăvârșit pasiunea și tehnica. Astăzi, a revenit la această dragoste a sa de-o viață, la care nu a renunțat, dar pe care, din cauza timpului, a trebuit să o lase pe planul secund o vreme. Și nu a revenit oricum ci, cu dorința ca arta lui să facă fericiți oamenii. Prin ajutorul său, mulți tineri talentați au reușit să fie cunoscuți, să poată participa și chiar să câștige concursuri de profil, atât în țară cât și peste hotare, să-i readucă în fața publicului larg pe artiștii mai în vârstă, legende ale teatrului și muzicii românești, uitați, din păcate, mult prea devreme.

Știți momentul acela în care simțiți că respirația poate tulbura imaginea pe care o aveți în fața ochilor și vă este teamă să nu dispară? Asta am simțit atunci când am văzut pentru prima dată o creație a lui Paul Surugiu – Fuego, iar când am înțeles că aceste frumuseți, atât de simple dar atât de încărcate de emoție, pe care le așterne pe pânză, au un scop atât de nobil, sentimentul de admirație a fost deplin.
Pentru reușita în viață există o singură rețetă sigură – munca. Cu mult stoicism, cu puțin noroc, dar cu pasiune și implicare, oamenii pot reuși, indiferent de domeniu, profil. Și, cel mai important, dincolo de răsplată, este acea satisfacție morală pe care o ai dacă permanent faci ceea ce îți place.

”Încerc să fac lucruri frumoase pe pânză. Îmi place și mă relaxează și consider că-mi investesc timpul liber cu mare folos, mai ales că acest proiect a ajuns în doi ani să facă atâtea performanțe, o mulțime de expoziții, și cel mai important, din fondurile obținute, să sprijine peste 130 de artiști și tineri extrem de talentați. E o satisfacție pe care nu o pot descrie în cuvinte și care mă împlinește în momentul de față!“ (PAUL SURUGIU)

Dacă doriți să descoperiți universal lăuntric al unui artist care se dedică artei, frumoasului și în special semenilor săi, vă invităm să accesați site-ul www.artbyfuego.ro sau pagina de facebook ART BY FUEGO – https://www.facebook.com/artbyfuego/ acolo unde vă așteaptă o lume plină de culoare, sentimente și trăiri profunde, privind și admirând minunile așternute pe pânză de cel care nu-și dorește altceva decât să aducă bucurii simple celor din jurul său! Iar dacă doriți să ajutați, să vă alăturați acestui proiect nobil, o puteți face prin achiziționarea unei lucrări care, cu siguranță va aduce un strop de culoare și bucurie în casele voastre!

sursa: http://www.fanclubfuegoromania.net