Art by Fuego a sprijinit activitatea interpretei Ioana Teodora Savu!

Frumusețea unor talente stă în lumina ochilor și determinarea lor de a merge mai departe, de a evolua împotriva tuturor și de a demonstra că cea deplină calitate a sufletului este voința. ART BY FUEGO crede în toate aceste calități și consideră că un artist talentat e mai mult decât voce. Astfel că toate ajutoarele oferite de Paul Surugiu merg către tineri care au ceva de spus, care merită să fie în atenția publicului și a reflectoarelor.
Este și cazul Ioanei Teodora Savu, o minunată adolescentă, cu voce de înger și cu o sensibilitate muzicală cum rar ți-e dat să întâlnești. Aceasta a câștigat săptămânile trecute premiul ART BY FUEGO, oferit de Paul în cadrul Festivalului MIHAELA RUNCEANU, ce a avut loc la Buzău.
Ioana este de-o ambiție unică și talentul său va depăși cu siguranță granițele acestei țări. Sprijinul financiar oferit de Fuego i-a dat cumva o urmă de speranță și a făcut-o să creadă mai tare în steaua și în visul său măreț.
Ioana Teodora este eleva a Liceului International de Informatica – Bucuresti, in clasa a X-a , la profilul matematica – informatica . Învata forte bine, fiind premiantă, si este pasionata de muzica din fragedă pruncie. A participat la numeroase Concursuri si Festivaluri unde a obtinut :
LOCUL III LA FESTIVALUL LALEAUA DE AUR
LOCUL III LA FESTIVALUL AURELIAN ANDREESCU
LOCUL III LA FESTIVALUL ALEXANDRIA POP FEST
LOCUL I LA FESTIVALUL INTERNATIONAL DE LIMBA SI CULTURA FRANTA
TROFEUL GRUPEI LA FESTIVALUL MIHAELA RUNCEANU – PENTRU VOI MUGURI NOI
Îi dorim mult succes și considerăm că drumul său va fi presărat cu reușite excepționale! 

sursa: www.facebook.com/artbyfuego