Art by Fuego a sprijinit Clubul Sportiv Periș – Secția Karate!

Oamenii au nevoie de performanță pentru a putea vedea că se poate și pentru a reuși să iasă dintr-un convențional simplist, în care nimic nu pare a fi o lumină salvatoare! Asta susținem noi – performanța în orice domeniu! Pe parcursul timpului, ART BY FUEGO a fost aproape de tinerii români care fac performanță, atât în țară, cât și peste hotare, demonstrând că se poate!
Și cum sportul înseamnă, dincolo de toate, cultură, adevăr, loialitate și performanță, Paul Surugiu îi susține pe artiștii acestui domeniu nobil, care fac din viața lor un scop închinat reușitei. Astfel, Paul a sprijinit recent Clubul Sportiv Periș, Secția de Karate, cu un ajutor financiar din partea proiectului său pentru participarea la Campionatul de Goju Ryu 2017.
Nu este prima oară când Paul îi susține pe acești tineri să facă performanță. În urmă cu un an și jumătate, acesta a fost alături de mici karatiști profesioniști și talentați pentru participarea la Cupa Internațională Bazai.
Clubul Sportiv Periș este unul cu tradiție, de aici plecând numeroși sportivi spectaculoși. Secția de karate este una care face performanțe notabile, demonstrând că sportul este cultură și că salvarea acestor tineri, unii dintre ei cu posibilități modeste, dar înzestrați cu voință și putere, este performanța. Iată mai jos câteva din cele mai importante premii ale clubului din ultima perioadă –
prima poza este de la Campionatul Național din 2015. Andrei Stefan locul 1 si Andrei Florin Locul 3, a doua poza este de la Campionatul Național din 2016. Trușcă George locul 1 , a treia poza tot de la Campionatul Național din 2016. Voicilă Ionuț locul 1, a patra poza de la Cupa Romaniei din 2015. Stancu Stefania locul 1.
Noi le dorim succes în continuare, fiind alături de ei ca și până acum, atât financiar cât și moral, pentru a defini performanța în sport.

sursa: www.facebook.com/artbyfuego
12 martie 2017