Art by Fuego a sprijinit editarea albumului de artă „Regal de poezie – Valeria Bobu”

Poezia a fost întotdeauna modul prin care eternitatea își dă mână cu firescul, nevoința cerului de-a striga lumina și cu siguranță, din inspirații, ea găsește căi să spună în vers ce nu poate cuvântul rosti în trăire! Azi vă arătăm cea mai recentă apariție editorială marca REGAL D’ART, asociația culturală din Botoșani care realizează proiecte mărețe. Astfel, după ce în 2019 a realizat în cadrul colecției „REGAL DE POEZIE”, cărți bijuterie cu nume precum Ana Blandiana, Lucia Olaru Nenati, Rodica Elena Lupu, acum asociația face un popas la poezia vibrantă, plină de trăire, la înțelepciunile și gândurile poetei VALERIA BOBU, om de cultură al Botoșaniului, de profesie dascăl, peste 40 de ani.
„M-ai strigat tu, floare de colț?” este retrospectiva unei demnități, a unei luptătoare cu viața, care-a îndurat multe și care, de nenumărate ori, s-a refugiat în cuvintele care i-au luminat devoțiunea pentru artă, pentru frumos, lucru insuflat elevilor, dar și fiicei ei. Valeria Bobu este expresia sincerității, este trăire împletită cu voința din strigătul unei mame.
Volumul se bucură de mare succes în rândul celor care știu să aprecieze un astfel de produs, realizat la cele mai înalte standarde tipografice. Volumul cuprinde picturile lui Paul Surugiu-Fuego, care a sprijinit și apariția cărții, dar și opere semnate de Doru Cristian Deliu. De asemenea, pe copertă se regăsește un cristal Swarovski (edelweiss), prin bunăvoința doamnei Pușa Hack! Iubiți poezia! #valeriabobu #artbyfuego

sursa: www.facebook.com/artbyfuego