Art by Fuego a sprijinit la Bacău Școala de pian a profesorului Dragoș Lungu!

Vă spuneam încă de ieri că România are nevoie de schimbare. Una de mentalitate, de viziune și de interes asupra culturii și a tinerilor talentați. Sigur că într-o mare de indolență și figurație, mai există și remarcabile exemple care au posibilitatea de a schimba, prin devotament și implicare, roata lucrurilor, făcând ca luminile scenei să strălucească pentru o generație întreagă de tineri cu adevărat talentați.
Printre aceștia se numără profesorul Dragos Lungu, un virtuos pianist, un muzician desăvârșit și un om de excepție, perseverent, ambițios și luptător cu morile de vânt pentru idealurile sale.
Sigur că mare parte din proiecte i-au reușit, iar tineri pe care îi pregătește la Scoala de Pian „DRAGOS LUNGU” fac performanță și câștigă premiu după premiu.
ART BY FUEGO a sprijinit la Bacău școala de pian a profesorului Dragoș Lungu, pentru a putea realiza proiecte ulteriore și pentru a susține tinerii talentați. Cu atât mai mult, Paul l-a felicitat pe domnul profesor admirându-i munca și reușitele incontestabile.
Dragos Lungu este inițiatorul Concursul Internațional de Pian ”Frédéric Chopin”, acolo unde zeci de artiști formidabili se întrec în virtuozitate. Îi dorim mult succes!

sursa: www.facebook.com/artbyfuego
31 martie 2017