ART BY FUEGO ajută o tânără pictoriță!

     Există împliniri pe lume, mândre reușite și satisfacții enorme. Există răsplată, dar cumva, din motive mai mult sau mai puțin importante, există și nedreptăți. N-avem noi puterea deplină de a le îndrepta, dar știm că atunci când o lumină trebuie să strălucească, n-are rost să facem tot posibilul să o îngropăm înainte de a ajunge la maturitatea artistică. Totul e cu sens figurat, dar din păcate, această realitate dură caracterizează societatea românească. Sunt tineri care n-au parte de șanse, de momente prielnice, de bani și alte cele și care, nedreptățiți, de neregulile vieții, ajung să renunțe la pasiune ori să nu mai atașeze muncii lor acea voință de fier.
De asta ART BY FUEGO încearcă să dea puțină speranță, un strop de încredere și un ajutor care să-i facă pe acești tineri talentați să meargă mai departe, oricât ar fi de grea situația în care se află. Paul Surugiu a sprijinit-o recent pe DIANA PISICA, o tânără pictoriță din Galați, născută într-o familie de artiști, mama ei fiind interpretă de muzică ușoară!
Viziunea Dianei în pictură este senzațională și este unul dintre acei copii care au talent de dat și la alții. Culorile folosite, ideile, tehnica au făcut să fie deținătoarea a numeroase premii. Fuego a ajutat-o pe Diana, prin proiectul ARTĂ PENTRU SUFLET, să-și procure materie primă de lucru, foarte costisitoare de altfel. Acum Diana are ce-i trebuie pentru a continua să realizeze minuni pe pânză.
Ce-i special este că Diana e multilateral dezvoltată din punct de vedere artistic. Pe lângă voce, ea pictează de materiale textile, pe carton și pe tot felul de lucruri atipice. Mai jos puteți vedea o carte concepută din materialele pictate, stofă, mătase, bumbac, cu tot felul de motive și idei spectaculoase. Diana e un TALENT, e o valoare, iar noi am ajutat-o să-și continue zborul!