ART BY FUEGO – ajutor pentru un tânăr talent din Republica Moldova!

Dacă cineva te sprijină la timpul potrivit, în locul potrivit, viața ta poate fi schimbată total! Talentul e un dat, e o conjunctură, e un noroc și peste toate e ceva ce se lucrează în timp, dacă-i descoperit și încurajat să strălucească, prin orice metodă și la orice vârstă! În general, oamenilor le e frică să-și arate talentele, să vorbească, camuflând în emoții, acest argument absurd, lipsa lor de implicare, dorința și poate chiar și dozele talentului!
Nu-i cazul lui GABRIEL NEBUNU! Acest tânăr are atâta patos în el, la 15 ani, cât pentru toată generația lui! Cântă folclor, este din Basarabia, raionul Cahul și s-a lansat la emisiunea „MOLDOVA ARE TALENT”, unde a trecut de toate etapele, ajungând pe loc fruntaș în marea finală! Am putea spune că-i un star în devenire! Plin de energie, cu toate vorbele la el, inteligent și bine educat, Gabriel crede cu ardoare în visul său și își dorește să cânte folclor pe cele mai mari scene din Moldova și din România!
Paul Surugiu, prin proiectul ART BY FUEGO, l-a sprijinit pe Gabriel arătându-i că are parte de susținere, dar că succesul poate veni doar prin muncă și dăruire. Dincolo de ajutorul financiar, Fuego i-a făcut lui Gabriel un cadou mai de preț – sfaturi utile în carieră, confirmare a talentului și invitația de a participa în câteva spectacole de-ale sale. Iată cum ARTA PENTRU SUFLET face tinerii fericiți și le dă posibilitatea să meargă mai departe! VIITORUL E PE MÂINI BUNE!