Art by Fuego – Artă pentru suflet, din nou alături de Cornel Constantiniu

     Atunci când pornești la luptă, în linia întâi, cu fruntea sus, nu se cade să te retragi. Ba dimpotrivă, când nimerești peste greutăți, e neapărat nevoie să te ambiționezi și să te ridici. Continuitatea în faptele noastre, în atitudinile, convingerile, principiile și acțiunile ce le săvârșim sunt o trăsătură de caracter, un simbol al seriozității și al demnității pe care o arătăm celorlalți. Valori de maxim rang în cadrul proiectului ART BY FUEGO, inițiat de Paul Surugiu care pictează și care sprijină marii artiști cu majoritatea fondurilor obținute din vânzarea picturilor sale.
Tot ce a făcut ART BY FUEGO din octombrie până acum nu a rămas la voia întâmplării. Tineri sprijiniți sunt în continuare în vizorul nostru, iar marii artiști au în continuare parte de atenția, prețuirea, respectul și ajutorul lui Paul Surugiu. Așa se întâmplă și în cazul marelui nostru interpret, artist de succes, cu multe șlagăre la activ, trubadurul muzicii noastre – CORNEL CONSTANTINIU, alături de care ART BY FUEGO este pentru totdeauna.
Știm un lucru – oamenii aceștia au formulat succesul, au muncit, au iubit, au trăit și, cel mai important, au dăruit. N-au trăit egoist, doar pentru ei, iar acum am nevoie de aprecierea noastră, de sprijin și de respect.
Pe lângă poveștile frumoase pe care le știți sunt mult mai mulți oameni speciali pe care Paul Surugiu, prin pasiunea sa, îi sprijină necondiționat. De pe 1 pe 10 iunie veți afla mai multe detalii în cadrul expoziții FLORI DE ROUĂ, realizată de Fuego la Casa de licitații GOLDART din București, strada I.L Caragiale nr.7 bis, unde vă așteptăm pe toți!

http://www.click.ro/vedete/romanesti/fuego-picteaza-si-vinde-tablouri-pentru-cornel-constantiniu