ART BY FUEGO dă aripi unui vis!

Gest impresionant facut de Fuego si Irina Loghin pentru mezzosoprana care canta la metrou! I-au cumparat abonament pentru autobuz pe un an! „Fata asta ne da o lectie”, wowbiz.ro, 2 februarie 2016

Cazul Florinei, mezzosoprana care canta la metrou doar pentru a-I bucura pe trecatori, l-a impresionat pe Paul Surugiu, Fuego cum il stiu oamenii, care ne-a chemat pentru ca are o surpriza pentru Florina.
„In primul rand vreau sa va felicit ca faceti astfel de cazuri. Florina ne-a oferit o lectie de viata. Altii prefer sa gasesca vinovati, ea prefera sa-si tina fruntea sus…Recunosc ca am fost impresionat si ca fata aceasta ne-a oferit o lectie, nu de modestie, ci de bunatate, de dorinta si intelegere. Universul ei e muzica, restul nu mai conteaza. E dureros sa vezi cum oameni cu un real talent ajung sa se risipeasca, cum zborurile ei sunt stabilite de capcanele vietii.
Nu multi ar face fata unei astfel de situatii si nu multi si-ar pastra coloana dreapta. Iar eu prin proiectul meu Art by Fuego, arta pentru suflet, o voi ajuta. Prin arta pot ajuta un alt artist, un artist greu incercat. Sa inncercam sa il ajutam sa se exprime in voie. Sa ii oferim Florinei sansa de a ne demontra ca a fost lasata pe acest pamant cu un scop: Acela de a canta. As vrea pentru inceput sa ii facem o supriza, stiu ca este un obstacol acela de a merge la biserica…legata de transportul acesta in comun, de un abonament, pe care eu vreau sa il semnez azi la RATB”.
Fuego s-a oferit sa ii faca Florinei un abonament pe un an, insa angajata de la ghiseu i-a spus ca nu se poate!
„Am obtinut ceea ce ne interesa. Cardul pentru Florina”.
Florinei nu ii va mai fi rusine sa mearga cu transportul in comun. Nu am inteles de ce nu i-am putut face abonament pe un an. O sa o ajut astfel incat un an sa mearga, …se va descurca. Nu va mai avea acest obstacol in cale.
Cum Fuego nu a putut sa ia un abonament pentru un an, Irina Loghin i-a dat bani in plic, pentru ca Florina sa isi poata face prelungi singura, luna de luna, abonamentul RATB.
Sursa: wowbiz.ro
2 februarie 2016