ART BY FUEGO donează pentru opera lui Constantin Brâncuși – „Cumințenia Pământului”

BRÂNCUȘI E AL MEU, ȘI-AL TĂU, ȘI-AL TUTUROR! Așa sună campania de strângere de fonduri pentru opera CUMINȚENIA PĂMÂNTULUI realizată de marele Constantin Brâncuși, unul dintre cei mai mari sculptori ai lumii. De origine român. Așa cum e și opera sa, care trebuie să stea aici, în muzeul românesc și să fie vizitată chiar în locul din care a plecat ideea și inspirația sa.
Oricine poate dona, iar ART BY FUEGO, proiectul ce susține valoarea și marii artiști, se implică și în această inițiativă, donând, prin Paul Surugiu, pentru păstrarea în România a acestei lucrări valoroase. Este nevoie de 6 milioane de euro. Mult. Foarte mult! Dar totuși prea puțin când e vorba de artă!
Exemplul oferit de ART BY FUEGO nu e neapărat un îndemn, e o constatare, o rugăminte, un fel de semnal de alarmă! Se poate strânge această sumă doar împreună!
Paul Surugiu crede că opera CUMINȚENIA PĂMÂNTULUI ne aparține tuturor, e parte din noi, la fel cum și Brâncuși e una cu România.
Așadar, ART BY FUEGO susține această campanie, donând pentru fragmentul de artă ce are o valoare incontestabilă! Intră pe https://www.brancusiealmeu.ro/ și poți afla cum să donezi și tu, cât de puțin! Trimite textul “Brancusi” prin SMS la 8833 și donează 2 Euro pentru “Cuminţenia Pământului”.

13701054_1580411998920005_4372155315653116205_o

sursa: www.facebook.com/artbyfuego