Art by Fuego este alături de interpreta Ana Maria Pita! O voce de excepție în cadrul festivalului “Florentin Delmar”, Focșani, 2016

Orice voce cere atentă pregătire! Orice măreț succes, cere implicare, dăruire și pe cineva aproape care să-ți sprijine avântul! În România, din fericire, există foarte multe oportunități de a cânta, în festivaluri, și totuși, din păcate, deși sunt mulți tineri cu talent, prea puține șanse de a progresa, de a arăta ce poți, de a reuși într-un domeniu artistic deloc facil.
Aici apare ART BY FUEGO care oferă, pe lângă sprijin financiar, șanse, laude încurajări și un pas în plus pentru acel copil care merită să fie apreciat. Săptămâna trecută, Paul Surugiu a acordat, în cadrul Festivalului de Interpretare „FLORENTIN DELMAR”, desfășurat la Focșani, un premiu special ART BY FUEGO. Astfel, o tânără remarcabilă a beneficiat de un ajutor pe care-l va include în pregătirea sa ulterioară, ea fiind un talent nativ înzestrat cu multe calități.
Este vorba despre ANA MARIA PIȚA, o frumusețe de fată, care cântă dumnezeiește și care are toate șansele de a deveni, în viitor, cu puțin noroc, un star pe scenele țării. Cu experiență de scenă și o tehnică specială, Ana Maria crede că muzica este cea care-o definește și care îi oferă șansa să se exprime pe deplin.
Această tânără este unul din multele exemple de oameni tineri care pot face o Românie mai notabilă, mai frumoasă și mai încărcată de valori, care să ducă mai departe o moștenire culturală din partea unei generații sclipitoare.
Distincția ART BY FUEGO constă în sprijin financiar și într-o diplomă ce vine la pachet cu niște vorbe care le pot servi acestor mici talente drept reper în carieră. Mult succes, Ana Maria Pița! Mulțumim echipei TRICOTTON JUNIOR PANCIU pentru faptul că ne-au fost alături și au înmănat, din partea lui Paul Surugiu, premiul special!

PREMIUL SPRECIAL ART BY FUEGO – FESTIVAL FLORENTIN DELMAR

Premiul special oferit de Paul Surugiu-Fuego în cadrul Festivalului de Interpretare de la Focșani – FLORENTIN DELMAR, Anei Maria Pița pentru tinerețe, pentru dragostea pusă în săvârșirea acestei profesii nobile – muzica și pentru dorința de a continua un drum greu, dar frumos, cu pasiune și multă dăruire.“ARTĂ PENTRU SUFLET” este inițiativa interpretului FUEGO. Acesta pictează, iar din vânzarea picturilor sale ajută legendele României și tinerii artiști, încurajându-i să creadă în visele lor! #artbyfuego

Publicată de ART BY FUEGO pe Duminică, 13 noiembrie 2016

sursa: www.facebook.com/artbyfuego
13 noiembrie 2016