Art by Fuego este alături de proiectele culturale realizate de scriitorul Ștefan Radu Mușat

N-ar fi de bun augur dacă nu ne-am gândi la ce înseamnă arta pentru noi. Ne face mai buni? Poate. Ne aduce bucurii? Poate. Dar fiecare o înțelege și o percepe în felul său, tratând-o ca atare. Ideea esențială este aceea că cei ce săvârșesc artă au nevoie de încurajare, de sprijin și de o vorbă bună spusă la timpul potrivit pentru a continua pe drumul ales. Azi, ne oprim la literatură. Prin Paul Surugiu, ART BY FUEGO încurajează inițiativele admirabile care descoperă talente, care le promovează.
Astfel, Paul l-a sprijinit pe poetul, scriitorul și graficianul ȘTEFAN RADU MUȘAT, un talentat și modest autor, care scrie de ani buni, cu succes și apariții editoriale, apreciate de marii scriitori. Domnul MUȘAT a creat revista de literatură și educație culturală EPIGONII, prin care încurajează tinerii să-și continue pasiunea pentru litere și poezie.
Ajutorul financiar primit din partea lui Paul Surugiu, prin inițiativa ARTĂ PENTRU SUFLET, va merge către acest proiect admirabil – revista EPIGONII – care este editată lunar și în care publică copii de toate vârstele, la început de drum literar. Ștefan Radu Mușat este un exemplu demn al eroului care nu se pune pe sine în prim plan, vrând să-i ajute pe cei mici să creadă în talentul și șansele lor.
În viitorul apropiat, domnul RADU ȘTEFAN MUȘAT, care e de-o omenie cum rar ți-e dat să întâlnești și o sensibilitate ce transpare în opera sa – proză și poezie – va edita o carte cu poezii pentru copii denumită ANOTIMPUL CU ARIPI DE COPIL, iar pe coperta cărții se va regăsi una din picturile lui Paul Surugiu Fuego!

sursa: www.facebook.com/artbyfuego
13.08.2016