ART BY FUEGO îl sprijină pe Sebastian – băiatul care scrie cărți pentru a merge!

Pentru unii, arta înseamnă și luptă, dincolo de pasiune și talent. Înseamnă, mai mult decât orice pe lumea asta, șansa de a merge. Este cazul lui SEBI CRĂCIUN, un fenomen! Dacă unii merg, caută și descoperă pentru a scrie, el scrie pentru a putea merge pe propriile lui picioare!
Lucid, perfect integru, Sebi a publicat până acum patru volume de proză și versuri, iar fondurile obținute le-a investit în tratamentul său, de altfel foarte costisitor, căci micuțul sensibil din imaginile de mai jos, care are numai 13 ani, suferă de tetrapareză spastică în formă agravată. Practic, scrisul i-a adus alinare, căci după câteva operații plătite din fondurile obținute din vânzarea cărților și din ajutorul oamenilor de bine, el a început să-și țină cât de cât echilibrul.
Este foarte talentat, dar duritatea de abia acum începe. Costurile tratamentelor sale sunt enorme, iar povara banilor îl împiedică cumva să fie creativ, să compună, să aducă lumină și să-și arate cu adevărat capacitățile. E blând, iar ochii săi transmit liniște, cum fac și poeziile sale în care nu-i regăsești durerea.
sebi-craciun-2
Ca doi eroi, doi spadasini pentru viața pruncului lor, părinții lui Sebi, cu posibilități financiare reduse, au luptat pentru el. Și el cu ei, cot la cot, găsind în lectură și literatură speranță, șansă, talent, bucurie. Este un mic artist, un viitor mare scriitor și un exemplu valid de determinare și forță. Câți copii fără probleme de sănătate ar avea voința sa?
ART BY FUEGO este alături de Sebi Crăciun sprijinindu-l și oferindu-i un imbold printr-un ajutor financiar. Este talentat și merită, cu toate greutățile, să meargă mai departe și să se zbată pentru viață, pentru artă, pentru talentul și picioarele sale! Profund impresionat, Paul Surugiu crede în Sebi și are certitudinea că va ajunge un mare scriitor, căci emoțiile transpar din operele sale!
http://adevarul.ro/…/baiatulcare-scrie-carti-a-s…/index.html
“Mă rog lui Dumnezeu să-mi daruiască sansa unei vieţi normale, lipsite de durerea constantă si dificultatea purtarii ortezelor pentru picioare si corsetului pentru coloană, o viată in care să-i răsplatesc mamei sacrificiile facute de-a lungul celor 13 ani in loc să-i fiu in continuare o povară.” (SEBI CRĂCIUN)
Pe Sebastian îl puteți ajuta cumpărându-I cărțile pe care le găsiți pe internet sau facand o mica donatie in contul RO 78 RZBR 0000 0600 1263 1105 deschis la Raiffaisen Bank pe numele mamei – Craciun Ancuta Iuliana.
sursa: www.facebook.com/artbyfuego
08.08.2016