Art by Fuego îl sprijină pe tânărul violonist Matei Ionut Hobjilă să-și îndeplinească visul!

Nu puteam încheia acest an minunat decât cu o poveste frumoasă, deplină, pe măsura tuturor celor pe care vi le-am spus în 2016, an prolific, în care Paul Surugiu a sprijinit peste 70 de artiști.

http://artbyfuego.ro/cazuri-sprijinite-de-art-by-fuego/

Azi, ultima zi a anului, ART BY FUEGO vi-l arată pe tânărul Matei Ionuț Hobjilă, un copil extrem de pasionat de vioară, care este unic prin dragostea pe care o are față de acest instrument.
De câteva luni este elev în clasa întâi la Liceul de muzica Ștefan Luchian din Botoșani, acolo unde a început deja să-și șlefuiască talentul divin și dragostea aceasta nemăsurată pentru un instrument care-i luminează viața.
Părinții săi fac sacrificii enorme pentru a putea să-i fructifice talentul iar peste ani, Matei să ne încânte cu sunetul scos de vioară, sunet pe care el îl consideră divin.
Paul l-a ajutat financiar pe Matei pentru a putea continua studiile, iar micuțul se simte responsabil și a promis că în anii ce vin va face tot posibilul să devină un mare instrumentist. Are toate șansele, spunem noi, căci talentul de a mânui vioara îl deține, fiind cu totul special.
Matei este unul dintre tinerii în care Paul crede și care, la un moment dat, vor schimba în bine fața României! Mult succes!

sursa: www.facebook.com/artbyfuego
31 decembrie 2016