Art by Fuego încurajează viitoarea generație de textieri. Andrei este unul dintre ei…

Sunt situații in care emoțiile ne coplesesc, in care poveștile de viata au un impact deosebit asupra noastra. Nu din cauza milei, ci poate din cauza neputinței. Poate de asta-i bine ca exemplele oferite de ART BY FUEGO sa fie urmate! Nu neaparat pe partea de ajutor, ci de intenție, atentie si gând bun.
Proiectul memorabil inițiat acum 8 luni de catre Paul Surugiu va prezintă azi o alta poveste de viata cutremurătoare. Este vorba de Andrei, un tânăr de doar 8 ani, care a fost sprijinit financiar de Fuego si care scrie, cu determinare si mult talent, poezii. Imaginile create de el, luciditatea si inspirația il transforma intr-un promițător scriitor pe viitor.
Doar ca Andrei are o istorie trista. Cu nenumărate probleme, dintr-o familie numeroasa, ei se lupta pentru supraviețuire, traind, o familie întreaga, cu doar 300 de lei pe luna. Ochii acestui copil cerșesc atentie, au nevoie de speranța si de încurajări. Pentru ca e un mic artist aflat in pragul afirmării, Fuego l-a ajutat si l-a încurajat sa creadă in puterea si visul sau.
Cazul pe larg, precum si alte gesturi speciale realizate de Paul puteți urmări maine seara, de la ora 20.00, la emisiunea ROATA NOROCULUI, la Kanal D, acolo unde, separat de ART BY FUEGO, Andrei va fi in centrul atenției si sprijinit! De asemenea, Fuego va cânta, iar buna dispoziție va fi la ea acasa!

sursa: www.facebook.com/ART BY FUEGO