ART BY FUEGO, proiectul care aduce speranța! Paul Surugiu îi sprijină pe tinerii talentați din Basarabia

Ajutându-i pe alții, ți se întoarce înzecit! Fiind alături de semenii tăi, le dai avânt, le dai șansa să zboare pentru o clipă, le dai aripi pentru a încerca să conștientizeze că viața i-a încercat, dar lupta va fi cea care-i va desăvârși! Asta a trăit Paul Surugiu zilele acestea, încercând prin proiectul ART BY FUEGO să ajute tinerii basarabeni, copii cu dizabilități pentru care un gest înseamnă o lume întreagă. E la capăt de turneu și iată cum tinerii din peste 20 de orașe au zâmbit, au primit daruri și-au înțeles că dar din dar se face ca lumea să devină mai bună!

12241211_1507037776257428_1099246656438136464_n

Mai mult decât atât, duminica aceasta, prin aceeași inițiativă ART BY FUEGO, un băiețel de patru ani a putut întrezări o rază de speranță. Fuego a sprijinit financiar un copil ce nu putea auzi, alinându-i suferințele și durerea. Povestea copilului este emoționantă el suferind de mai multe boli încă din fragedă pruncie! Prin inițiativa artistică îmbinată cu cea umanitară, acest copil are șansa de a avea sărbători de iarnă mai frumoase!
Mai jos câteva instantanee din momentele unice trăite în Basarabia!
Cultivând un vis și-o pasiune, poți schimba pas cu o pas, o mână din lume! Visul lui Paul Surugiu e de urmat! ART BY FUEGO înseamnă pasiune, artă, speranță, gând bun și omenie!