ART BY FUEGO sprijină o tânără artistă să-și ducă visul mai departe!

Există pe lumea asta oameni aduși cu un scop – acela de a se dărui pe sine, indiferent de stare și de situația lor! Recent, Paul Surugiu a cunoscut o astfel de persoană care l-a impresionat nespus! Este vorba despre CRISTINA DUMITRACHE, o tânără specială, talentată, care din puținul ei, îi ajută pe cei din jur. Cristina are la rându-i o situație dificilă, dar nu se plânge.
Ba dimpotrivă, cu nonșalanță, preferă să-și investească câștigurile mici în cauze nobile! E un exemplu demn de urmat din acest punct de vedere și credem că noi că ar fi nevoie de mai mulți cu această conștiință!
Cristina este, dincolo de toate, un artist. Și unul extrem de talentat, realizând, pe oglinzi, mici opere de artă ce păstrează în ele filonul românesc.
Croșetează, brodează și apoi combină cu mare dibăcie toate aceste elemente. Prin proiectul ART BY FUEGO – ARTĂ PENTRU SUFLET, Cristina a beneficiat de un mic ajutor din partea lui Paul Surugiu, ca să poată merge mai departe cu arta ei și la rându-i, pe lângă bucurie adusă oamenilor, să și poată ajuta. Le spune lucrurilor cu suflet pe care le face mici comori. micile mele comori.

fuego-tanara-artista-2 fuego-tanara-artista-3

“Le spun asa pentru ca sunt purtatoare de ganduri frumoase, de energii pozitive si liniste; sunt lucrate in timp, cu multa multa rabdare si drag, in compania muzicii si a unui ceai. Imi doresc ca toata pasiunea si atmosfera mea de lucru sa sa imprime lucrarilor si sa transmita celor la care ajung acea stare de bine pe care ti-o da contactul cu acel ceva de suflet. Mulțumesc ART BY FUEGO și implicit lui Paul Surugiu pentru apreciere, cuvânt cald și sprijin!” (Cristina Dumitrache)

„ Cristina face ceva nemaipomenit. Lucrările ei impresionează la prima vedere. Și dincolo de asta. La rându-i, din puținul ei, și ea ajută. Am considerat c-ar fi frumos să o sprijin pentru a merge mai departe. E mic aportul meu, dar înseamnă încredere pentru un adevărat talent! Cred că încep să iubesc din ce în ce mai tare ART BY FUEGO – chiar face minuni! “ (PAUL SURUGIU)