Art by Fuego sprijină o tânără talentată să ajungă la Voice Kids Germania!

Muzica este destinată sufletului și anumite sunete sunt venite parcă din altă emisferă. Mai ales atunci când ele sunt scoase de un copil. Inocența copiilor, determinarea lor, talentul neșlefuit și visele puse în aplicare sunt de fapt cele mai mari comori pe care le putem deține.
Unul dintre aceste talente, la început de drum este DARIA CRISTIANA VĂCĂROIU, în vârstă de 13 ani, elevă în clasa a VII a la colegiul George Enescu din București.
Ea cântă la harpă, la pian și neașteptat, are o voce coborâtă parcă din ceruri. Le îmbină pe toate iar rezultatul este unul de excepție. Pentru că este un diamant ce are nevoie de susținere, Paul Surugiu este alături de Daria, prin inițiativa ARTĂ PENTRU SUFLET, ajutând-o să participe la VOICE KIDS GERMANIA, o competiție a celor mai talentați copii.
Daria a trecut de preselecții și trebuie să ajungă în blind-uri. Câte scaune va întoarce ține doar de ea, dar noi suntem siguri că pe toate.
Ajutorul din partea lui Fuego va servi pentru deplasarea ei la concurs, de pe 12 pe 16 iunie 2016. De asemenea, în iulie a fost invitată să participe la cel mai mare show de talente din America, prezentând acolo un număr special ce include harpa și vocea.
Acești tineri au nevoie de sprijin și de un imbold pentru a continua să lupte cu visul lor!
„Daria este unul dintre acele exemple de talent care te liniștesc, te uimesc și te fac să vrei o lume mai bună pentru ei. Cântă cu dăruire și-și dorește să facă o carieră impresionantă în pasiunea de aur. Multilateral dezvoltată, ea este una dintre puținele soliste care cântă și la harpă, un instrument dificil de mânuit și de învățat, dar și la pian, încă din fragedă pruncie.
Mi-a drag să văd astfel de copii și sunt mândru să știu că putem face prin ART BY FUEGO ceva pentru ei. Dacă nu ne-o răpesc nemții pentru talentul său, cu siguranță Daria va face carieră în România. Iar eu sunt fericit să văd că generația următoare are adevărate valori în care-i bine să investim!”

fuego-daria-2