ART BY FUEGO sprijină proiectele culturale ale scriitoarei Rodica Elena Lupu!

ART BY FUEGO nu a apărut întâmplător! Dincolo de pasiuni, a existat și nevoia de a face ceva util din frumusețea și liniștea unui hobby. Există momente în viața noastră în care verbul a ajuta nu devine numai un exercițiu de bunătate, ci devine o vocație în a fi alături de persoanele remarcabile care formulează succesul, care au suflet bun și care, prin artă, se exprimă cel mai bine.
Este și cazul RODICĂI ELENA LUPU – un om de artă de o efervescență greu de descris în cuvinte. Poet și prozator, Rodica are un suflet cât o mie, iar operele sale transmit căldura și frumusețea interioară a celei ce este o lacrimă de Ardeal românesc. Este neobosită și face, de una singură, cu editura pe care o conduce de ani buni, gesturi memorabile pentru marile valori ale României, scriitori de marcă, care au fost uitați și aruncați la o parte de societate, de breaslă și chiar de cei care ar fi trebuit să-i prețuiască și publice acum.
Absolventă de drept, Rodica a descoperit în ani talentul pentru scris și a transformat această pasiune în vocație. În calitate de editor, are peste 600 de volume tipărite, cuprinzând câteva din cele mai mari nume ale literaturii noastre.
Uneori ar vrea să facă mai mult pentru ei, dar puterile-i sunt limitate. Este cea mai bună dovadă atunci când vrei să descrii un personaj demn, curat, talentat, cu voință de fier și putere pentru a răzbate până și Munții Carpați. În ani a colaborat cu Paul Surugiu la mai multe texte și emisiuni, iar el, prin ART BY FUEGO, a fost alături de Rodica.
Astfel, inițiativa aceasta a susținut editarea ultimelor volume din antologiile de proză și poezie, în care apar nume importante ale scenei literare dar și tineri talentați.
Rodica Elena face același lucru ca și ART BY FUEGO, susținând și sprijinind valorile. Ea a editat și a dat șansa unor artiști uitați să apară din nou, iar lumea să-i citească.
A încurajat și încurajează tinerii ce au condei și crede că salvarea lumii e în artă. Prin proiectul lui Paul Surugiu, Rodica își poate continua munca și poate face gesturi de marcă pentru scriitorii români!