ART BY FUEGO – un proiect generos

ART BY FUEGO – un proiect generos, TVR Iași, 12 septembrie 2017
Jurnalismul ieșean a fost premiat de Paul Surugiu – Fuego prin proiectul ART BY FUEGO.
Studioul TVR Iași a primit aseară, în cadrul vernisajului ”DE VORBĂ CU CERUL”, o distincție din partea celebrului artist pentru implicarea și susținerea proiectului ART BY FUEGO – ARTĂ PENTRU SUFLET. Paul Surugiu le-a oferit premii și jurnalistei Irina Păcurariu dar și profesorului Daniel Condurache pentru formarea școlii de jurnalism de la Iași.
Colaborarea TVR Iași cu artistul Fuego a adus încă un premiu în palmaresul studioului regional.
În cadrul acestui eveniment, Paul Surugiu – Fuego a oferit premii și tinerilor artiști cărora dorește să le susțină talentul – Ana Maria Donose (prim solistă a Operei Naționale Române din Iași), Ștefania Iacob (interpretă) și alții.
Pe lângă întâlnirea cu Fuego, cei prezenți au avut parte și de o surpriză. Stela Enache a venit special din Franța pentru acest eveniment iar Sofia Vicoveanca a încălzit atmosfera.
ART BY FUEGO este un proiect lansat în urmă cu 2 ani, prin care se dorește susținerea tinerilor artiști. Banii strânși în urma vănzării tablourilor vor ajunge la oamenii care au cucerit scena în trecut, dar care acum au ajuns la bătrânețe și au nevoie de un sprijin.

Sursa: TVR Iași
12 septembrie 2017