Arta lui Paul Surugiu din ce în ce mai căutată în România! Proiectul caritabil Art by Fuego face minuni ajutând lunar artiștii din România!

ART BY FUEGO este proiectul cultural care se implică la rându-i, în alte manifestări culturale de excepție. De pildă, suntem parteneri, oferind premii, la mai multe festivaluri din România, încercând astfel să ajutăm tineri extrem de talentați.
Dar și noi avem parte de susținere. Așa se face că voi, cei ce ne citiți zilnic, ne sunteți alături și vă mulțumim pentru asta, cum mulțumim și tuturor celor ce participă la inițiativele noastre, la evenimentele de excepție realizate de Paul Surugiu. La Constanța, la ultimul eveniment, ați fost aproape 200 de persoane, de toate vârstele!
Și nu mică ne-a fost surprinderea când am văzut la serata culturală „POARTĂ-MĂ LA TINE-N SUFLET”, realizată în parteneriat cu ROTARY PONTUS EUXINUS, atâta deschidere pentru artă, indiferent de forma de expunere a acesteia. Iată mai jos câteva din instantaneele realizate cu admiratori la evenimentul ce a fost un real succes și grație implicării și organizării de către Valentina și Cristi Herța, cărora le mulțumim din nou! Cumva, nimic măreț nu se poate realiza dacă oamenii de bine nu-și dau mâna! Suntem o comunitate a frumosului! Și ne place!

sursa: www.facebook.com/artbyfuego