Artiști sprijiniți: Art by Fuego este alături din nou de talentata pianistă Georgia Ilieș!

România are tineri geniali! E o certitudine! După cum vă spuneam și zilele trecute, turneul lui Fuego vine la pachet cu o premieră. În orașele țării, artistul își va prezenta câteva lucrări, va povesti despre reușite proiectului din 2016 și va avea câte un invitat special – un copil ajutat de ART BY FUEGO, pe care desigur că-l va sprijini financiar și acum.
Astfel arătăm oamenilor ce copii de aur duc România pe brațe cu talentul și carisma lor. Au nevoie doar de susținere! Iar Paul, pe lângă partea financiară, care e doar un imbold, le oferă încredere, șansă, curaj!
Așadar, la Adjud, Bacău și Panciu, a revenit frumoasa GEORGIA ILIEȘ. V-am mai povestit despre ea. Este o minunată pianistă, cu numeroase premii la activ, cu o luciditate spectaculoasă și o minte ageră demnă de povestit.
În clasa a V-a fiind, Georgia este premiantă și face din pasiunea pentru pian o vocație serioasă, vrând să concerteze pe marile scene ale lumii. Și are cu ce!
În spectacolele lui Fuego a fost o revelație, primind aplauze la scenă deschisă pentru interpretarea magistrală a uverturilor din Chopin și Mozart! Felicitări Georgia și mult succes! În semn de mulțumire, pe scenă, Georgia i-a oferit în dar lui Paul un ștergar autentic, vechi de peste 100 de ani!

sursa: www.facebook.com/artbyfuego
8 decembrie 2016