“Azi o prezentăm pe Mileja Stankeviciute, o tânără extrem de talentată, în vârstă de 10 ani, din Lituania – primul copil străin sprijinit de către ART BY FUEGO”

Azi o prezentăm pe Mileja Stankeviciute, o tânără extrem de talentată, în vârstă de 10 ani, din Lituania, cu o voce divină și cu o putere enormă de a magnetiza publicul la o varstă fragedă. Povestea ei nu este dintre cele mai fericite, pierzând până în prezent foarte multe oportunități din cauza problemelor financiare. Iată că anul acesta a reușit, cu greu, să ajungă la Iași, la Festivalul Internațional „Crystal Stars Music Fest” 2017, acolo unde, după o prestație ireproșabilă, demnă de vârsta sa, a reușit să cucerească premiul ART BY FUEGO, care constă într-un sprijin financiar acordat de către Paul Surugiu-Fuego.

Mileja este născută pentru a cânta, pentru a fi pe scenă, având o determinare de fier, învățând chiar pentru acest concurs, mai multe fraze în limba noastră. Este primul copil străin sprijinit de către ART BY FUEGO, dar asta ne dovedește că talentul nu are bariere și că binele poate fi făcut oricui, atât timp cât calitatea este cea care primează! Noi îi dorim mult succes Milejei

sursa: www.fanclubfuegoromania.net