Câștigătorul “Crizantemei de Aur”, interpretul Mădălin Baldau, a fost sprijinit de către Paul Surugiu și proiectul său de caritate, Art by Fuego!

Talentele, indiferent de vârsta lor, indiferent de opreliști și de nefavorabile drumuri, ajung într-un final să răzbată, să aibă parte de ajutor, de apreciere și de oameni care să-i confirme și certifice darul. Mădălin Băldău este un formidabil tenor.
Poate prea puțin cunoscut și apreciat pentru imensul său har, Mădălin a cucerit anul acesta scena de la „Crizantema de Aur”, precum și alte zeci de competiții în ultimii ani, reușind de fiecare data să impresioneze cu minunata sa prestanță și cu vocea-I măreața. Mădălin a fost sprijinit de către ART BY FUEGO, pentru talentul său unic și pentru performanțele sale admirabile. Tenorul minune este elevul doamnei Florența Marinescu și a concertat pe parcursul timpul, pe numeroase scene din țară și din afară. Paul Surugiu-Fuego vede în el un viitor mare tenor și crede cu ardoare că tehnica sa este una excepțională. Mădălin a impresionat audiența la Constanța, la serata culturală „POARTĂ-MĂ LA TINE-N SUFLET”, atunci când a interpretat magistral o piesă românească de anvergură! Mult succes! Mădălin este unul dintre cei peste 130 de artiști sprijiniți în doi ani de Paul Surugiu-Fuego!

 

sursa: www.facebook.com/artbyfuego