Cătălin Măruță a achiziționat o pictură realizată de Paul Surugiu-Fuego! Opera va sta la loc de cinste în casa familiei sale…

Indiferent de furtuni si direcții, de păreri si comentarii, ART BY FUEGO sta in picioare demn prin simplitatea gesturilor sale si prin toata susținerea celor care simt si cred in inițiativa lui Paul Surugiu, aceea de a ajuta fara menajamente, artistii!
Cumva, tot proiectul a funcționat, a fost pus pe roate prin intermediul celor care s-au alăturat cauzei si au crezut in pasiunea si arta lui Fuego!
Autodidact, el se considera un om pasionat care a avut curajul, spre disperarea unora, sa-si arate talentul! Muzica lui, activitatea intensa si mai nou, pictura nu-l fac doar un artist iubit, ci si un om generos, modest, căruia ii place sa stea in banca lui si sa facă lucruri frumoase!
Nu le trâmbițează, dar proiectul acesta are datoria de a arata, pentru ca oamenii care au pus umarul trebuie sa stie!
Iată cum, dupa emisiunea de ieri de la PRO TV, acolo unde Paul a vorbit sincer despre munca lui, Catalin Măruță a achiziționat o opera, punând si el umărul la aceasta cauza nobila!
Este vorba despre opera „TOTUSI ARDEAL” care va fi prezentată, peste doua saptamâni, cu tot procesul de creație, in cadrul emisiunii FAMILIA FAVORIT!

29 noiembrie 2016