Ce face Fuego la 40 de ani! Află cum se simte artistul în apropierea zilei de naștere!

Paul Surugiu împlinește 40 de ani săptămâna viitoare, pe 23 august. E un om împlinit, după cum afirmă chiar el. Cumva, longevitatea sa și felul în care oamenii îl iubesc contribuie la asta. Dar chiar și așa, la schimbarea prefixului, interpretul are câteva nostalgii.
El precizează că îi e dor de cei pe care nu-i mai are lângă el, de tinerețe și de toate momentele pe care speră să le repete de acum încolo. De ziua lui, nu petrece în mod deosebit. Nu este extravagant și preferă discreția în locul petrecerilor somptuoase. Probabil o masă cu prietenii și relaxare împreună cu oamenii dragi sunt dorințele lui Fuego, declarate pentru LIBERTATEA.
Nu-și mai dorește mare lucru, pentru are tot ce vrea, iar cel mai frumos cadou din viața sa este publicul, profesia de artist. Așa se face că, pe 23 august, Fuego are o surpriză împreună cu LIBERTATEA și Casa de discuri EUROMUSIC CLUJ-NAPOCA, pentru toți cei ce-l iubesc. El va lansa albumul „AM ÎNCREDERE-N DRAGOSTEA TA” – o colecție de cântece speciale și poezie, care-i cumva o carte de vizită a artistului în parg de 40, el oferindu-vă piese și versuri care vorbesc despre el și experiențele sale din toți acești ani. Albumul poate fi procurat împreună cu ziarul Libertatea, de la toate chioșcurile de difuzare a presei din țară.
De asemenea, duminică seara, de la ora 20.00, va avea parte și de o petrecere plină de surprize în cadrul emisiunii sale, pe care o moderează de 8 ani, la Favorit TV. Echipa sa, alături de Tavi Ursulescu, au complotat și i-au dat artistului toate planurile peste cap. Oameni dragi îl vor ura, emoții, lacrimi de fericire și împliniri, prieteni alături și mentori. Sigur că muzica lui va răsuna, iar momentele cheie vor face ca seara să fie ca în piesa lui, minunată.
“La 40 de ani mă odihnesc! Deși îmi place ritmul acesta nebun, iar eu mă simt ca la 25, am nevoie de puțină relaxare și o deconectarea de la tot ce înseamnă profesie! Astfel că, împreună cu familia și prietenii mei, vom evada câteva zile și ne vom aduce aminte de toți anii care-au trecut, făcând planuri pentru cei ce o să vină.
Niciodată n-am fost mare fan al celebrărilor, cu atât mai puțin a celei în care eu sunt personaj principal. Încerc pe cât se poate să am răbdare și-mi caut acum tot felul de motive să-mi pot da seama cum sunt eu la 40, pentru că nu simt nici o diferență cu mine de acum 5 ani. Poate că sunt mai înțelept, poate am evoluat! Dar oricum ar fi, matur și rațional, încerc să-mi păstrez sufletul de copil! ” precizează Paul Surugiu pentru LIBERTATEA

sursa: libertatea.ro
19.08.2016