Codreanu Dana Teodora a fost susținută de Paul Surugiu-Fuego prin premiul câștigat la festivalul „Iedera, un colț de rai”, ediția a doua!

Există anumite locuri în țară, la mai multe festivaluri de specialitate, la care Paul Surugiu oferă, prin ART BY FUEGO, premii pentru cei mai talentați dintre concurenți, pentru acele mici stele care vor defini viitorul muzical al României prin puterea lor și prin felul de a se prezenta în fața publicului. Același lucru s-a întâmplat și la Iedera, în județul Dâmbovița, acolo unde Paul a acordat mai multe premii la festivalul „IEDERA, UN COLȚ DE RAI”, pentru al doilea an consecutiv. Proiectul este coordonat de minunata Otilia Tomescu, director al festivalului, care pune tot sufletul în realizarea și promovarea acestuia.
Marele trofeu al concursului și unul dintre premiile oferite de Fuego a mers către minunata CODREANU DANA TEODORA, din București, o tânără excepțională, elevă a maestrului Marius Țeicu. Teodora face de ani buni canto, are deja un repertoriu definit și numeroase trofee câștigate la festivalurile din țară, reușind să-și creeze și un stil propriu. A interpretat piesa „O PORTOCALĂ”, compusă de Marius Țeicu, în cadrul concursului, reușind astfel să cucerească juriul și audiența. Este un copil sensibil și un elev eminent, terminând doar cu calificative maxime! Îi dorim mult succes!

sursa: www.facebook.com/artbyfuego