Cornel Constantiniu a fost sprijinit a treia oară de Paul Surugiu și proiectul său Art by Fuego!

Există mari artiști care au drept la demnitate și la un final de carieră pe măsura valorii lor. Au nevoie de o dovadă a faptului că ne pasă. Unii au acceptat să se spună că au fost sprijiniți, alții, din motive lesne de înțeles, nu. Ideea esențială este aceea că sprijinul nu e legat doar de partea financiară. Este mai mult decât atât – o mulțumire, un simbol de prețuire, o reverență. Paul Surugiu nu uită de oamenii ajutați.
De fiecare din cei peste 80 de artiști sprijiniți se interesează, îi promovează, ba chiar pregătește mari surprize cu o parte dintre ei.
Așa se face că ajutorul său a ajuns din nou la Cornel Constantiniu care în luna septembrie a suferit o nouă intervenție chirurgicală și care ar face orice ca să mai poată cânta o dată, așa cum o făcea pe vremea când era sex simbol, avea concerte, apărea la televizor, dădea autografe și juca cu succes în filme, pe marele ecran.
Cornel Constantiniu a fost, este și va fi o legendă a scenei noastre, un cuceritor, un om cu o carismă specială și un timbru de nedescris, asemănător cu cel al clasicilor din acea perioasă din Europa.
Păcat că prețuirea pentru el și promovarea sa actuală nu e pe măsură, dar prin Paul și prin noi, tinerii trebuie să afle că există acest mare artist, căruia îi pot asculta piesele pe Youtube, fiindcă asta rămâne în final – muzica!