Cristescu Emilia Isabel – o minune de copil, o podoabă ce ne poartă folclorul peste vreme! Art by Fuego a sprijinit-o financiar!

“Cei de maine“ sunt de fapt cei ce vor dovedi in timp, ca performanta se poate realiza prin munca. Suntem onorati ca am putut zidi o caramida in parcursul unor tinere talente ce ne-au invatat ca minunile nedescoperite pot fi diamante ce trebuie sa straluceasca.
Le-am oferit aceasta ocazie si asteptam ca in viitor, acestia sa confirme increderea noastra si talentul ce-i desavarseste.
Așadar, Paul Surugiu este alături de cei mici. Dincolo de ajutorul financiar, le oferă speranța, incredere si o doza de siguranța.
Azi va arătam o noua descoperire a muzicii populare, premiate la Festivalul Tinereții, cu Trofeul „ART BY FUEGO” – Cristescu Emilia Isabel!
Trofeul este însoțit si de un ajutor financiar menit sa încurajeze si sa stimuleze talentul si dorința de a munci a celor ce-l câștiga!
Astfel, in cadrul Festivalului Tinereții, desfășurat saptamanile trecute la Mangalia, Paul Surugiu a acordat acest premiu pentru tinerețe, pentru dragostea pusă în săvârșirea profesiei nobile – muzica și pentru dorința de a continua un drum greu, dar frumos, cu pasiune și multă dăruire!
Ajutorul financiar primit din partea ART BY FUEGO ii va servi pentru pregătire! O minune de copil, o podoaba ce ne poarta folclorul mai departe, peste vremi!

14034780_1590374877923717_3001812961750417807_n

sursa: www.facebook.com/artbyfuego
26.08.2016