CRISTIAN MIHĂILESCU devine membru de onoare al proiectului “ART BY FUEGO – ARTĂ PENTRU SUFLET!”

Există oameni pentru care performanțele devin un sens în viață. Pe aceștia trebuie să-i aplaudăm, să-i apreciem și să-i premiem, și tot pe ei trebuie să-i luăm drept modele, căci au într-adevăr ce să ne învețe, prin puterea exemplului! Unul dintre acești oameni remarcabili este CRISTIAN MIHĂILESCU, regizor de operă, solist și manager al mai multor instituții de cultură din România, pe parcursul anilor, la Constanța și la Brașov.
Astfel ca, pentru activitatea prestigioasă, pentru toate fațetele caracterului său artistic, pentru performanțe și pentru înțelepciunea de a conduce, atâția ani, cu succes, instituții de cultură remarcabile.
Regizor de operă, solist, un intelectual rasat și un lord al scenei, a reușit să-și păstreze demnitatea atât în activitate, cât și în viață, devenind astfel un simbol contemporan, pe toate palierele muncii sale. Implacabil, corect, cu un destin de poveste și succese formidabile, maestru al scenei, în față și dincolo de ea, a construit o lume a frumosului prin toată cariera sa, fiind un reper în cultura românească. Un erudit, o valoare spectaculoasă, cu înțelepciune și substanță în discurs, maestrul CRISTIAN MIHĂILESCU devine membru de onoare al proiectului ART BY FUEGO – ARTĂ PENTRU SUFLET!

sursa: www.facebook.com/artbyfuego
14 aprilie 2017