Cu site-ul www.artbyfuego.ro suntem pe locul 3 in topul site-urilor de profil din Romania

Am depășit intr-un an, pragul de 10.000 de prieteni aici pe Facebook! Voi sunteti părtași la toate realizările noastre si ne sunteti aproape cu susținerea si like-urile voastre! Tocmai de aceea, Paul promite un sfârșit de an remarcabil pentru proiectul sau de suflet, cu apariții unice si cu o prezenta neașteptata in turneul sau colinde ce începe pe 6 decembrie si se încheie pe 23 decembrie!
„ART BY FUEGO” a reușit performanța de a dezvolta apetitul unei categorii însemnate de oameni pentru pictura, încurajând totodata pe toți cei ce au un hobby ascuns, sa-i dea frâu liber si sa-l arate celor din jur.
De aici a plecat produsul, de la o pasiune demnă de admiratie, o investire a timpului liber in ceva util si folositor.
Cu site-ul www.artbyfuego.ro suntem pe locul 3 in topul site-urilor de profil din Romania, iar aici găsiti ultimele știri, toți artistii sprijiniți, trofeele de excelenta acordate, dar si imagini de la cele 5 expoziții ale lui Fuego din 2016, la GOLDART, PALATUL PARLAMENTULUI, in Bucuresti, dar si la Constanta, Bacau si Iasi!
Așadar, nu-i greu sa mulțumim, iar noi o facem, pentru toata implicarea voastră! Zi de aur va dorim si nu uitați ca maine seara, de la 20.00, pe Favorit TV, il vedeți pe Fuego pictând fluturi!

26 noiembrie 201626