Daniel Adrian Asoegwu sprijinit de proiectul Art by Fuego! Paul Surugiu întinde mâna oamenilor talentați,care vor face performanțe mai tarziu…

Cu ART BY FUEGO se poate face mult bine. La propriu, pentru a da încredere oamenilor care au talent și care n-au avut în viață parte de foarte mult noroc.
Sprijinim talentele remarcabile, poveștile emoționante, oamenii care fac din artă un simbol, un sens și încearcă, în fiecare zi, să o celebreze prin munca și pregătirea lor. Fie că vă vine sau nu să credeți există foarte mulți tineri plini de talent în țara românească care au nevoie de șanse și care trebuie stimulați, financiar și la nivel de comunicare, pentru a evolua.
Daniel Adrian Asoegwu este un copil demn de toată aprecierea noastră. Cântă de la patru ani, este student in anul I la Universitatea de Arte „George Enescu” din Iasi, sectia muzica religioasă, după ce a studiat timp de mai bine de șapte ani canto la Palatul Copiilor din Iași. Acesta a câștigat premiul ART BY FUEGO oferit de Paul Surugiu acum câteva săptămâni la Festivalul International „Crystal Stars Music Fest” de la Iași, pentru talentul său deosebit, pentru determinare și pentru faptul că luptă cu viața, cu societatea, cu toți pentru vocația sa nobilă.
Acum, prin acest proiect, Daniel poate să viseze mai simplu și mai lin, făcând astfel un pas în plus în cariera sa. Povestea lui este emoționantă, traversând capitole ce te fac să lăcrimezi.
Născut la 24 august 1997 la Timisoara, prematur, cu o greutate sub un kilogram, Daniel a avut la naștere o speranță de viață de 21 de zile. A trăit și a dovedit că poate face performanță, deși încă din copilărie a primit un diagnostic dur, de encefalopatie infantila plurietiologica si tetrapareza spastica. Între timp, a fost premiant și a arătat că se poate! Vocea sa a impresionat o mulțime de jurii din țară și se pare că în ani va deveni un nume de referință în genul muzical pe care-l îndrăgește!
Mult succes, Daniel!

15036509_1622014354759769_1579843262215151524_n

 

sursa: www.facebook.com/artbyfuego
20 noiembrie 2016