DARIA VĂCĂROIU, tânara sprijinită de Paul SURUGIU-Fuego, câștigă VOICE KIDS GERMANIA!

Nu vorbim în van atunci când spunem că ART BY FUEGO investește în viitorul celor mai buni. Poate că vorbele astea zilnice nu au farmec, dar e dovedit că proiectul lui Paul Surugiu poate face minuni. Vă mai aduceți aminte de DARIA VĂCĂROIU – fetița cu chip și glas de înger care poate cânta în același timp și cu vocea și la harpă?
Ei bine, prin inițiativa ARTĂ PENTRU SUFLET, care i-a sponsorizat costurile deplasării, ea a putut ajunge la concursul VOICE KIDS GERMANIA, un mare show de talente, pe care, surpriză, l-a și câștigat.
Daria Văcăroiu din România, un copil firav, dar doldora de talent și de frumusețe interioară, a reușit să iasă învingătoare în fața a 15 copii din alte țări, cu un punctaj foarte mare la televoting. Se pare că intuiția lui Paul Surugiu nu a fost întâmplătoare, iar Daria va face și în continuare aceeași treabă deosebită, ajungând, în scurt timp pe marile scene ale lumii.
De asemenea, Daria va participa în toamnă la două emisiuni importante în America, dintre care una de talente unde marele premiu i-ar putea asigura o carieră internațională. Până atunci în schimb, Daria se întoarce acasă, pentru studiu, mulțumindu-i din nou lui Paul Surugiu pentru ca a contribuit și el, puțin, dar sigur, într-un moment vital, la dezvoltarea parcursului ei. Asta facem cu ART BY FUEGO – sprijinim tinerii talentați! Și zău că ne place!