De patru sezoane, mobilierul din cadrul emisiunii „Drag de România mea”, este realizat de „Ardudana”! Fuego are numai cuvinte de laudă despre partenerii săi!

Sunt și oameni pentru care nu există imposibil și care fac din fiecare zi a lor o vocație. Este și cazul familiei Păcurar, cei care păstoresc brandul ARDUDANA, o afacere de familie cu ștate vechi, 100% românească, care fabrică mobilă la cel mai înalt nivel de profesionalism. După cum bine știți, de patru sezoane, mobilierul din platoul emisiunii „DRAG DE ROMÂNIA MEA!” este asigurat de către ei.
Rafinamentul și eleganța sunt principii de bază în ceea ce-i privește. Dar dincolo de toate, sunt oameni simpli și speciali, care trăiesc cu pasiune ceea ce fac, dedicându-se întru totul afacerii lor. Mobilierul fabricat de către ei, la Ardud, lângă Satu Mare, merge peste tot în România și în lume, desăvârșind spații, aducându-le un plus de eleganță, de demnitate.
De fapt, acesta-i cuvântul care-i caracterizează cel mai bine – demnitatea – pentru că ei nu fac altceva decâ să investească în România și să arate cât le este de dragă, încercând să ducă mai departe un produs autentic! Felicitări! Noi ne revedem mâine, de la ora 15.00, la TVR 2! #dragderomâniamea #mobilaardudana

http://ardudana.ro/

 

sursa: www.facebook.com/dragderomaniamea