Diana Monete – un diamant pur, un talent autentic, ce împrumută din trilurile și repertoriul Mariei Lătărețu! Paul Surugiu a sprijinit-o pe interpreta cu voce divină!!!

Toata lumea știe ca pentru a reuși in muzica e nevoie de talent si de munca! Dar se cer si alte ingrediente, printre care un model valid si demn de urmat, încurajări si sustinere din partea celor care pot face asta!
In acest fel, Paul Surugiu punctează o noua premiera cu proiectul sau „ARTA PENTRU SUFLET” oferind, in cadrul mai multor concursuri de tineri talentați, trofeul „ART BY FUEGO”! Acesta este însoțit si de un ajutor financiar menit sa încurajeze si sa stimuleze talentul si dorința de a munci a celor ce-l câștiga!
Astfel, in cadrul Festivalului Tinereții, desfășurat saptamana trecută la Mangalia, Paul Surugiu a acordat acest premiu pentru tinerețe, pentru dragostea pusă în săvârșirea profesiei nobile – muzica și pentru dorința de a continua un drum greu, dar frumos, cu pasiune și multă dăruire!
Fericita câștigătoare a trofeului festivalului a primit si premiul special din partea lui Fuego.
Ea se numește DIANA MONETE – un diamant pur, un talent autentic, ce împrumuta din trilurile si bucuria de a cânta ale Mariei Lataretu, cea pe care Diana o păstrează ca model!
Acesta fetița surprinde prin emoția transmisă, prin tehnica si prin perseverenta. Crescută doar de mama, care o susține necondiționat, ea lupta pentru reușită! Si cu siguranța lupta nu va fi in zadar! Ajutorul financiar primit din partea ART BY FUEGO ii va servi pentru pregătire! O minune de copil, o podoaba ce ne poarta folclorul mai departe, peste vremi! Felicitări Diana si mult succes!

„Doresc sa multumesc in mod special domnului Paul Surugiu-Fuego pentru premiul minunat pe care l-a oferit „Festivalului Tineretii” pentru mine , eu fiind castigatoarea marelui premiu , prin proiectul sau de incurajare si sprijinire a tinerelor talente si a marilor artisti – „ART BY FUEGO” care sustine performanta si excelenta in arta! ” (DIANA MONETE)

sursa: facebook.com/artbyfuego
16.08.2016