Doamna Florența Marinescu devine membru de onoare al proiectului Art by Fuego-Artă pentru suflet!

Excelența a fost în prim plan la super evenimentul nostru de săptămâna trecută de la Contanța. Am încercat, pe lângă nașterea unei seri artistice de marcă, în care voia bună să se îmbine cu frumosul, să aducem în fața oamenilor vârfurile Constanței, pe care să le premiem, să le auzim și să le aplaudăm. O astfel de personalitate este soprana FLORENȚA MARINESCU. Ea a primit distincția de onoare ART BY FUEGO pentru atitudine, pentru multiplele valențe artistice, fiind un slujitor devotat al cuvintelor, o regală voce și un dascăl exigent!
Cu un destin vertical, închinat întru totul artei, a definit în ani un caracter demn, al unui om integru, profesionist, cu voce de aur și condei ales, pentru care principalul sens este acela de a creiona destine și de a le insufla dragostea pentru genialitatea muzicii clasice! Soprană de referință, un simbol al scenei constănțene și naționale, un promotor al valorilor autentice, este deținătoare a numeroase premii pentru performanțele sale vocale, pentru literatură și pentru implicarea în activități didactice.
Un făuritor de caractere, un intelectual rasat, un exemplu de conduită, având o tehnică vocală de excepție, o muză a creației și un profesionist desăvârșit, doamna FLORENȚA MARINESCU devine membru de onoare al proiectului ART BY FUEGO – ARTĂ PENTRU SUFLET!

sursa: www.facebook.com/artbyfuego