Doamna Letiția Orsivschi Heiser devine membru de onoare al proiectului„Art by Fuego”

Cu adevărat special a fost balul artelor “Strânge-mă-n brațe” din Bucovina, de pe 3 septembrie 2021, realizat de Paul Surugiu-Fuego! Printre cei care au devenit membri de onoare ai proiectului se numără minunata doamnă Letiția Orsivschi Heiser!
Aceasta a primit o distincție pentru tăria și determinarea de a crede într-un vis și pentru încăpățânarea de a da lumii forma măreața a viziunii sale. Doamna Letiția Orsivschi a adunat din toată lumea fragmente de înțelepciune, simboluri ale unor culturi și freamăt de frumos, așezându-le pe toate la Vama, cu pricepere și implicare, într-un muzeu original al oului, strângând exponate de pe tot mapamondul. Sufletul său vibrează pentru artă și definește cel mai bine definiția omului-inspirație pentru care nu există nu se poate și care mereu găsește noi resurse pentru a se reinventa și pentru a oferi celor din jur o mică parte din împlinirile sale și din descoperirile care i-au transformat radical viața.
Pentru munca sa asiduă, pentru originalitate și pentru lupta de a demonstra că nimic nu e imposibil, doamna Letiția Orsivschi devine membru de onoare al proiectului ART BY FUEGO – ARTĂ PENTRU SUFLET! Mulțumim pentru tot!

 

sursa: www.facebook.com/artbyfuego