Doamna Maria Aniței, managerul general al Hanului Mărioarei din Roman, onorată de colecția de artă a lui Paul Surugiu-Fuego!

V-am mai spus anterior că tablourile lui Paul Surugiu luminează și desăvârșesc spații? Așa se întâmplă și la minunata locație din Roman – Hanul Mărioarei. Acolo veți găsi, mai nou, spații deosebite de cazare și desigur, o colecție impresionantă de tablouri marca Paul Surugiu-Fuego denumită ”Florile Mariei”! Cea care este sufletul acestei locații deosebite, manager de seamă, este minunata Maria Aniței. Pentru ea, viața înseamnă provocare, înseamnă omenie, înseamnă performanță.
Mai deține alte două restaurante de poveste în Roman și pune în mișcare o mașinărie care dă roade, care ajută oameni și care dă de mâncare, la propriu, multor oameni. E un om modest, implicat, dăruit. E populară, simplă, decentă și n-are nici un fel de apăsare atunci când vine vorba de implicat și muncit, chiar dacă-i patroană și poate sta bine-mersi în vacanțe. Este și o pasionată de frumos și de lucrul de calitate! Expoziția lui Paul Surugiu din locația sa face ca spațiul să aibă un anumit farmec, să fie scăldat în culori și într-o tăinuire aparte! Mai jos, câteva imagini, iar zilele următoare v-am pregătit și-un video de colecție! #artbyfuego

sursa: www.facebook.com/artbyfuego