Doi tineri înzestrați cu talent iubesc și practică arta meșteșugărească! Cu decență și demnitate își pun toate speranțele în această pasiune nobilă! Paul Surugiu i-a sprijinit…

Orice pasiune, orice drum facut temeinic pornește din copilărie! Cu munca dificila, cu zile de joaca pierdute, cu multe vise si sacrificii, dar cu enorme satisfacții, o vocație înseamnă un destin lin!
Exista tineri cu mai mult noroc, care trebuie sa depună mai putin efort si alții care lupta înzecit pentru cinste si pentru pasiunea care-i definește!
Iar ART BY FUEGO investește in visul tinerilor care au nevoie de sprijin pentru a face arta la cel mai înalt nivel! Cum sunt fratii Cristinel Vasile Micuț
si Radu Marian Micut, de 13 respectiv 11 ani, care iubesc meșteșugitul! Cu decenta si demnitate, deși au o situație dificila, isi pun toate speranțele in aceasta pasiune nobila!
Sunt elevi la Liceul Tehnologic din Pitesti, iar meșterul lor, domnul Gheorghe Mateescu spune ca sunt foarte talentați! Din mânuțele lor fragile ies minuni autentice!
Paul Surugiu i-a ajutat financiar pe cei doi pentru a merge mai departe, iar asta i-a impulsionat sa creadă si sa-si dorească mai mult! Succes le dorim pe drumul ales!

 

 

Zilele trecute vi-i arătam pe cei doi mici meșteri populari – Cristinel și Radu Micuț, tinerii care-și pun toată bucuria și copilăria, priceperea și speranța în pasiunea care-i va face oameni mari. Sunt elevi, premianți, au o situație grea, dar chipul le e binecuvântat cu multă candoare atunci când lucrează și meșteresc tot felul de frumuseți. Arta lor e deplină și cred în ceea ce fac, dorindu-și ca micile lor obiecte să bucure oamenii și să-i minuneze.Paul Surugiu i-a sprijinit financiar și a făcut pentru ei ceva imens – le-a dat încredere, le-a confirmat talentul și a făcut cumva ca acești mici artiști să-și continue drumul. Iată mai jos un filmuleț de mulțumire din partea celor doi! ART BY FUEGO este proiectul care se implică, care face oamenii să trăiescă cu sufletul și să creadă în ei!

Publicată de ART BY FUEGO pe Luni, 5 septembrie 2016

sursa: www.facebook.com/artbyfuego
4 septembrie 2016