DOINA PĂULEANU – membru de onoare al proiectului ART BY FUEGO – ARTĂ PENTRU SUFLET

Expoziția VITRALII nu a adus doar bucurie, ci și un proiect admirabil în cadrul acestei istorii. Astfel, Paul Surugiu a decretat două personalități drept membri de onoare ai inițiativei ART BY FUEGO-ARTĂ PENTRU SUFLET. În fiecare oraș, artistul va denumi două simboluri drept membri de onoare oferind activitatea și cariera lor drept exemplu de verticalitate și demnitate.
Astfel, la Mamaia, prima diplomă a fost oferită DOINEI PĂULEANU, critic de artă. Aceasta a fost curatorul evenimentului, având o mulțime de cuvinte frumoase la adresa pictorului Paul Surugiu. Pentru regalitatea sa în arta românească, la mal de mare, fiind devotată profesiei și tratând cu maximă seriozitate cariera de succes ce a tranformat-o treptat într-unul dintre eroii zilelor noastre. Unul dintre cei mai pregnanți, profesioniști și integri oameni de cultură ai României, Doina Păuleanu, director al Muzeului de artă Constanța, este un reper atunci când vorbești despre artă în țara noastră.
Autoare a numeroase volume, critic reputat și un intelectual rasat, doamna Păuleanu dovedește lumii că oamenii speciali n-au nevoie de prea mult pentru a face performanță – omenia, seriozitatea, cunoașterea, curiozitatea și înțelepciunea sunt suficiente. Simbol incontestabil, obiect de studiu, o enciclopedie – DOINA PĂULEANU – membru de onoare al proiectului ART BY FUEGO – ARTĂ PENTRU SUFLET!

fuego-doina-pauleanu-2

 

sursa: www.facebook.com/artbyfuego
03.08.2016