Dora Alina Romanescu: „Artistul dă frumusețe vieții prin puterea talentului”, Expoziția ”VITRALII”, Mamaia, 28 iulie 2016

Paul Surugiu – Fuego este cunoscut în lumea muzicală drept un artist de mare sensibilitate și forță creatoare, un artist talentat, ambițios și profund. Până nu demult, artistul a mers pe drumul de lumină al vieții și a dăruit celor care îi iubesc muzica frumusețea glasului și a sufletului său. În ultimul timp, și-a uimit admiratorii cu muzica tăcută a inimii sale, i- a uimit cu frumusețea cromatică, i-a uimit cu tot ceea ce simte bun și minunat în sufletul său, i-a uimit cu o simfonie de culori magice pe care le-a așezat cu măiestrie pe pânză. A pășit în necunoscut plin de curaj și a avut bucuria de a descoperi un al cadou spiritual prin care Dumnezeu i-a îmbogățit ființa. Culorile au prins formă prin armonia iubirii sale pentru oameni, iar scopul nobil de a dărui din prea plinul darurilor sale spirituale este o bucurie și o formă de a mulțumi pentru tot ce a creat bun și frumos, aducând astfel laudă Împărăției Divine pentru harul primit.
Conturând în câteva cuvinte profilul spiritual al interpretului Fuego, pot spune că artistul este un exemplu de reușită în carieră. Talentat, cu o voce plăcută și bine lucrată în timp, are o intuiție artistică remarcabilă. Artistul știe ce așteaptă publicul de la el și exact asta îi oferă. Are un deosebit respect pentru aparițiile în public este atent la declarațiile pe care le face, este respectuos cu toți colegii de breaslă și, nu în ultimul rând, extrem de serios și muncitor.

sursa: www.fanclubfuegoromania.com
8 octombrie 2016