Ela Trandafir – star în devenire, sprijinită de proiectul lui Fuego!

Tinerii sunt cei care au nevoie de ajutorul nostru! Prin ei, viitorul e mai luminos și credem noi că tot lor trebuie să le acordăm grija și atenția noastră. Astfel că ART BY FUEGO susține copii talentați, care cântă, ori săvârșesc artă cu pasiune, cu orice preț, făcând sacrificii enorme pentru cariera și pentru parcursul lor ulterior. Merită o șansă, iar noi le oferim un drum mai lin, un imbold, un ajutor financiar care-i va stimula în continuare!
Săptămâna trecută, proiectul lui PAUL SURUGIU a acordat o nouă distincție ARTĂ PENTRU SUFLET în cadrul FESTIVALULUI INTERNAȚIONAL CAPITALA MUZICALĂ, aflat la ediția a IV-a, ce a avut loc la Sibiu. Trofeul secțiunii de muzică ușoară a beneficiat și de un sprijin financiar și o distincție din partea lui Paul Surugiu. Este vorba despre ELA TRANDAFIR, o tânără cu suficientă vocație, determinare, talent și frumusețe cât pentru a cuceri o lume întreagă.
Vocea sa a cucerit juriul și pe Fuego care s-a declarat frapat de talentul micuței de 13 ani. A interpretat partitura lui James Brown și a demonstrat că deși are o vârstă fragedă poate face treabă bună pe viitor în această profesie.
Pentru Ela, muzica reprezintă mai mult decât un vis. Deși îi este greu, pentru că nu vrea să abdice de la calitate, ea încearcă încă de acum să răzbată. Cu numeroase premii la activ, Ela ne demostrează că talentul nu ține cont de nimic în evoluția lui către frumos! Acum, cu ajutorul lui Paul, Ela Trandafir poate continua!

14289863_1596284317332773_3163578152623547867_o

 

sursa: www.facebook.com/artbyfuego
12 septembrie 2016