ELENA FRÂNCU devine membru de onoare al proiectului ART BY FUEGO – ARTĂ PENTRU SUFLET!

Oamenii remarcabili isi dedica viata unui singur scop! Poate tocmai din aceasta cauza fac performanța si reușesc sa izbuteasca deplin intr-un domeniu de activitate, oricare ar fi acesta!
Va povesteam încă de ieri de inițiativa lui Paul Surugiu de a premia simbolic exemplele, ele devenind membri de onoare ai proiectului ARTA PENTRU SUFLET!
Asa se face ca, pe lângă Doina Pauleanu, saptamana trecută, la Restaurantul Dorna din Mamaia, in cadrul „VITRALIILOR”, cea de a doua expoziție a artistului, ELENA FRANCU a devenit simbol al ART BY FUEGO!
Pentru faptul că e un simbol al sportului românesc, o amazoană a dreptății și un motiv în plus pentru a ne înclina. Cu o carieră impresionantă, supranumită „doamna de fier a sportului românesc”, handbalista de mare succes, Elena Frâncu, a cucerit, dincolo de distincțiile din domeniul său de activitate, respectul, aprecierea și loialitatea constanțenilor, pentru profesionalism și rigurozitate.
A ocupat timp de mulți ani funcția de director al Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanța, demonstrând că demnitatea, verticalitatea și ambiția sunt valori de la care nu se abate. Un om bun, cu spirit artistic, un exemplu, o legendă – ELENA FRÂNCU – membru de onoare al proiectului ART BY FUEGO – ARTĂ PENTRU SUFLET!

13872641_1582834138677791_2657992888548075026_n

 

 

sursa: www.facebook.com/artbyfuego
04.08.2016