Evolutia incredibila a baiatului ajutat de Fuego!… | WOWBiz

Pustiu i-a multumit personal printr-o melodie extrem de emotionanta

Fuego s-a ocupat de educatia micutului Stefan Matei Hobija, iar dupa doar cateva luni rezultatele incep sa apara. Pustiu a tinut sa-i multumeasca personal, asa ca, pe scena de la Iasi, a cantat pentru Paul Surugiu o melodie emotionanta.
„Ştiţi că poveştile noastre continuă, da? Vă aduceţi aminte de Ştefan Matei Hobijă, puştiul pasionat de muzică, din Botoşani, care face vioară de câteva luni, e în clasa întâi, are 7 anişori şi iubeşte arta şi poezia din tot sufletul?
Ei bine, impulsul oferit de Paul Surugiu în iarna, prin ajutorul oferit, l-a ambiţionat şi iată-l acum încercând să demonstreze că nimic nu a fost în van. E timid, încă stângaci, dar în câteva luni deja a căpătat mai multă încredere şi portrivit profesorului său evoluează rapid.
La Iaşi, la Ateneul Popular, după spectacolul TESTAMENT, Matei a fost din nou sprijinit de Paul Surugiu, prin ART BY FUEGO, iar acesta a încercat, cu emoţii imense, să-i cânte ceva idolului său.
Mai mult decât atât, dulce foc, cu patos şi inocenţă pe chip, şi cu o educaţie aleasă, oferită exemplar de părinţii săi, micul artist Ştefan a recitat şi o poezie pe versurile marelui poet Grigore Vieru. Iată-l cât de scump e! ART BY FUEGO investeşte în viitor! #sprijin”, este mesajul aparut pe pagina ART BY FUEGO.

sursa: www.wowbiz.ro