Expoziția lui Paul Surugiu la Aninoasa a fost un real succes!

Iată că ART BY FUEGO încearcă să promoveze frumosul, inițiativele admirabile și arta înaltă în toate formele și locurile posibile. Serile trecute, în cadrul „ZILELELOR CULTURALE ANINOASA”, Paul Surugiu a realizat o super expoziție cu operele sale, în foaierul Centrului Cultural, prezentând tablouri minunate cu flori și case, din ultima sa colecție.
Publicul, venit să-l urmărească în spectacolul „TESTAMENT”, s-a înghesuit să-i vadă operele și să se fotografieze cu minunile pe pânză realizate de către cel care vede pictura ca pe o prelungire a talentului său, având această pasiune minunată încă din copilărie.
Reacțiile au fost pozitive, iar oamenii au fost impresionați de felul în care Paul așterne emoții pe pânză, dar și de titlurile operelor sale, care-s imagini spectaculoase, figuri de stil ce transmit, dincolo de un titlu, o idee senzațională. Această expoziție se înscrie în rândul celorlalte pe care Fuego le-a realizat pe parcursul a doi ani de când a lansat oficial, pe plan național, proiectul ART BY FUEGO!

sursa: www.facebook.com/artbyfuego