FELICIA FILIP devine membru de onoare al proiectului “ART BY FUEGO – ARTĂ PENTRU SUFLET!”

Un eveniment de marcă a fost cel de la Brașov, de pe 6 aprilie, acolo unde, cu bucurie, am premiat cinci mari personalitați ale scenei și culturii românești, decretându-i a fi membri de onoare ai proiectului! Atmosfera a fost de excepție, iar reușita evenimentului a stat într-o cheie a emoției și a excelenței. Printre cei premiați s-a numărat și marea soprană FELICIA FILIP, care a primit distincția pentru o viață așezată în fața publicului, pentru regalitatea talentului său incontestabil, pentru o carieră de invidiat și pentru rafinamentul de a parcurge cu demnitate un destin artistic însemnat.
Cu eleganță, Felicia Filip și-a definit parcursul cu seriozitate și profesionalism, fiind una dintre cele mai apreciate și iubite soprane ale spațiului românesc.
O divă în adevăratul sens al cuvântului, Felicia Filip a dovedit că succesul în artă stă întotdeauna în deschiderea pentru frumos, în făurirea idealurilor și în decența de a trece prin profesie cu măsură și un dram de curaj.
Discretă, onestă cu sine și cu publicului său, cu o voce de aur și o tehnică inconfundabilă, pentru frumusețea exterioară și interioară, pentru stilul unic, pentru inteligența de a crea emoții și pentru toate rolurile din cariera de aproape 40 de ani, doamna FELICIA FILIP devine membru de onoare al proiectului ART BY FUEGO – ARTĂ PENTRU SUFLET!

sursa: www.fanclubfuegoromania.com
10 aprilie 2017